By - ATI Abseiltechnieken

Bij het schip de Seven Borealis van Subsea 7 heeft  A.T.I.  Abseiltechnieken verschillende werkzaamheden verricht.  A.T.I. was door VDS Staal & Machinebouw aan boord gehaald om de rope access werkzaamheden op de J-lay toren te verrichten en tijdens de hijswerkzaamheden stand-by te staan voor eventuele calamiteiten.  Het klikte zo goed tussen A.T.I. Abseiltechnieken en Subsea 7 dat A.T.I. werd gevraagd de rope access werkzaamheden voor de Seven Borealis door te zetten tot hun afvaart naar Zuid-Afrika.  Tijdens die periode hebben de rope access monteurs van A.T.I. leidingen getrokken, geassisteerd bij verschillende hijswerkzaamheden en de rigging voor hun rekening genomen. Ook schilderen, smeren, lassen, (de)monteren van staal, verwijderen van hijsbanden en takels, lichten en camera’s stellen hoorden o.a. bij de werkzaamheden.